Tag Archives: kecap sesebutan bilangan

Seri Pelajaran Bahasa Sunda Bagian 7 (Sundanese Language Lesson part 7), Kecap Sesebutan Bilangan

Pangajaran basa Sunda bagian ka 7 (Sundanese Language Lesson Part 7), Kecap Sesebutan Bilangan) Dina Bahasa gaya na mah ” a word about the numbers and size in the Sundanese Language”. Hayu ah urang teraskeun pangajaran basa sunda….  Dina kasempatan ieu urang sami-sami lebet dina Seri Pengajaran Basa Sunda bagian anu 7 nyaeta ngeunaan ” kecap sesebutan bilangan ”… Read More »