Category Archives: Serba-Serbi

Sampurasun, Wilujeng Sumping, Selamat Datang Di Bandungtimur.net

Wilujeng Sumping dina ieu blog bandungtimur.net, (Selamat Datang di blog ini, welcome to this blog) , Kumaha Daramang dina danget ieu (Apa kabar saat ini? How Are You today)? Mugia ieu blog teh sing mangpaat pikeun urang sadayana, tina media ieu blog urang tiasa silih pasihan inpormasi, kabar, kaweruh jeung pangalaman anu mangpaat, nyaeta diantarana ngeunaan… Read More »